keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Lokakuun lopun uutiskatsaus

✏ Järkytys
Traagiset musiikkiuutiset jatkuvat: Lou Reed kuoli sunnuntaina, ja eilen saimme kuulla, että Jonas Brothers lopettaa.

 Paul
Kuten vaikkapa hyvä tuoli, myös hyvä musiikki kestää aikaa ja kulumista. Hyvät levyt on ilo löytää aina uudestaan ja uudestaan. Klassikoista löytää aina jotain uutta ja yllättävää. Ne eivät tyhjene. Palaan ajoittain esimerkiksi Joni Mitchellin, Randy Newmanin ja Ben Foldsin musiikin äärelle ja ihmettelen, kuinka se puhuttelee minua eri aikoina eri tavoin.

Olen elänyt jonkinlaista Beatles-vaihetta lähiviikkoina; kuunnellut Abbey Roadia ja soittanut pianolla The Long and Winding Roadia, Let it Betä ja Hey Judea. Ja kappas, Paul McCartneyltä ilmestyi juuri hieno uusi levy, New. Sinkkubiisi Queenie Eye on vetävää, nopeatempoista pianorockia. Musiikkivideolla Alice Eve makaa ja Kate Moss tanssii flyygelin päällä. Miksei?

 Laihtuminen
Koomikko Louis C.K. laihtui kolme kiloa. Hän kommentoi laihtumistaan seuraavasti: 
"I believe that I exist. And that I'm going to pretty much keep existing and being the pretty much same guy, with the same qualities and skills I've always had or lacked, especially when averaged over time, no matter what happens."

 Muoti
Angela Lindvall loistaa Paule Ka -muotimerkin uusissa mainoskuvissa. Venetia Scott kuvasi kampanjan.

 Obamacare
Amerikan terveydenhuoltouudistus saa kritiikkiä. Korservatiivi Ben Carson kommentoi seuraavasti"Obamacare is really, I think, the worst thing to happen to the nation since slavery."

 Kanye
Kanye West puhuu... asiaa?
"I realized, the only real luxury is time, that's the only thing you can't get back - time with your family. And people need to understand that the true art is just like, life itself."

 Koirat
Minut tunnettiin ennen koirien vihaajana. No, en tietenkään vihannut koiria, mutta tein helposti pilaa ihmisistä, joille koirat olivat tärkeitä. Tämä kaikki muuttui, kun vanhempani hankkivat oman bichon frisen viitisen vuotta sitten. Sydämeni suli mössöksi. Ja joka ikinen kerta, kun näen paikallisen, puhtaanvalkoisen ja tuuhean japaninpystykorvan - jota muuten kutsumme "hymyileväksi" - elämäni tuntuu paremmalta. (Mielestäni koirat osaavat hymyillä.)

New Yorkissa järjestettiin viime viikonloppuna halloween-koiraparaati. Luit oikein. Vanity Fairilla on tapahtumasta kuvia. Suosikkini on ehdottomasti Marilyn Monroe -asu.

 Dinosaurukset
Tiesittekö, että on olemassa sellainen kirjallisuudenlaji kuin dinosaurus-erotiikka? Nyt tiedätte. Ette te turhaan vieraile Polyester Jacketin sivuilla.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.