torstai 16. tammikuuta 2014

Puolivuotispäivä

Täytimme juuri puoli vuotta!

Silti tuntuu, kuin olisimme olleet olemassa ainaisuuden. Lupaan, että kun täytämme elokuussa täyden vuoden, niin luvassa on ylläreitä. Ja ehkä bileet.

Emma Stone x ilmapallot.

Leikin melko pitkään ajatuksella blogin aloittamisesta. Syvä epäilys kalvoi kuitenkin sisintäni ja minusta tuntui vahvasti siltä, ettei minulla ole tarpeeksi sanottavaa. Mutta ystäväni kannustivat ja rohkaisivat minua, ja olen siitä heille hyvin kiitollinen. Minä löysin sanottavaa.

Halusin tehdä tämän koko jutun oikein.

Kiitos myös Saint Laurentin muotitalolle kalliista polyesteritakista.

"So much time, so little to say", laulaa Ben Folds.

***

Blogikulttuurista: Moni bloggari (vai bloggaaja vai blogisti?) jakaa blogissaan asioita, jotka mielestäni kuuluisivat vaikkapa Facebookkiin tai Instagramiin. Nämä ovat yleensä hyvin arkisia juttuja, kuten mitä he söivät; pukivat päälleen; ostivat kaupasta; missä he bailasivat; millaisen tatuoinnin he ottivat; kuinka he aloittivat uuden makrobioottisen ruokavalion; kuinka he laihtuivat useita kiloja.

Entäs tämä sitten: muotibloggarin jokaikinen postaus kertoo hänen ostamistaan vaattekappaleista ja accessoreista - ja niiden hinnoista.

Päivän asukokonaisuus: takki Acne, 799 euroa; housut Dior Homme, 890 euroa; tatuointi Pete's Flaming Rose Doplhin, 200 euroa, sampanja Moët & Chandon Rose Impérial Brut, 52,40 euroa; piilolinssit Contax Pro, 15 euroa; vaipat Tena Men, 8 euroa; peräpukamavoide Rextazil, 23 euroa.

Aina ne samat vaatteet ja ne samat, korkeat hinnat. Aina ne samat vaatteet ja ne samat, korkeat hinnat. Aina. Sitä. Samaa. Skeidaa.

Hyvin pukeutuminen ei ole enää edes mikään erityinen taito tai kyky. Kaikki osaavat näköjään astua boutiquen ovesta sisään ja ostaa jonkun suunnittelemia vaatteita.

Älä kysy: Who are you wearing? 
Vaan kysy: What are you wearing?

Nerokkaan amerikkalaistaiteilija Barbara Krugerin teoksessa lukee kuuluisasti "I shop, therefore I am".

***

Haluan kiittää jokaista lukijaamme näistä kuudesta kuukaudesta.

***

Onko mieleesi jäänyt jokin tietty Polyester Jacketin juttu, josta pidit? Mikä sinua kosketti? Satutti? Riemastutti? Ilahduitko Doutzen Kroesista? Raivostuitko laihduttamista koskevasta kirjoituksesta? Kommentoikaa!

***

Loppuun vitsi: Kaverini kertoi juosseensa juuri jotain 12 km. Vastasin hänelle, että aijaa, itse söin juuri jotain 12 kg.

John, blogosfäärin charmikas supertähti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.