perjantai 14. helmikuuta 2020

Pikablogi: Quotes.rtf

Marc Maron autotallissaan.

Aina kun joku sanoo jotain kekseliästä, kirjoitan sen ylös.

Hyvää perjantaita! Tänään olen muun muassa opiskellut suomen kieltä, imuroinut sekä käynyt ulkona syömässä. Myös tukkani lyheni. 

Kello on jo aika paljon, ja ajattelin katsoa vielä elokuvan. Siksi saatte lukea tänään sitaatteja, joita olen kerännyt jo usean vuoden ajan Quotes.rtf -tekstitiedostoon.

”Olen kotoisin Turun tuhatvuotiselta sivistysseudulta ja heittäydyn mieluummin junan eteen kuin alennun käyttämään sä-passiivia.”
Juha Hurme, teatteriohjaaja, kirjailija (marraskuu 2019)

”Yliopistossa opit, että negatiivisuus on älykkyyttä ja positiivisuus typeryyttä. Myöhemmin huomaat, että asia on juuri toisinpäin. Negatiiviset ihmiset ovat tylsää seuraa, eivätkä he sitä paitsi saa usein mitään aikaiseksi.”
Laura Saarikoski, Helsingin Sanomien toimituspäällikkö

”Itse jotenkin vierastin sellaista rahan perään lähtemistä. Asioiden selittäminen tuntui jo lukioaikana luontevalta. Ja jokin romantiikka tällaisessa vapaassa ammatissa on: työssä, jossa ei todellakaan myydä eikä markkinoida mitään vaan, että siinä kokee olevan jokin merkitys. Kyllä ihmisille tiedon kertominen on mielestäni arvokas asia.”
 Matti Rönkä, toimittaja, kirjailija (syyskuu 2019)

”I speak with a lot of journalists, and it’s pretty obvious: Morale is low. Journalism is being ripped to shreds by corporate vultures on one side and authoritarian politicians on the other.”
Naomi Klein, toimittaja, kirjailija (joulukuu 2019)

”I wasn’t good at humility, but life did it for me.”
Marc Maron, koomikko, näyttelijä, podcast-uranuurtaja (elokuu 2019)

“The greatest threat to American democracy isn’t communism, jihadism, or any other external force or foreign power. It’s our own willingness to tolerate dishonesty in service of party, and in pursuit of power.”
Michael Bloomberg, miljardööri, demokraattien presidenttiehdokas (toukokuu 2018)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.